fbpx

Sous Vide Stick m. Wifi

  • Sous Vide Stick m. Wifi
  • a73ab1834da926cdd344954bcbc36dc2
  • 0fd357cb56d1b427839fa802f2539c68
  • Sous Vide Stick m. Wifi
  • a73ab1834da926cdd344954bcbc36dc2
  • 0fd357cb56d1b427839fa802f2539c68

Gave info:

Profi Cook 501159 Sous Vide Stick Wi-fi

Det er blevet populært at bruge sous vide - tilberedning, og når du først har prøvet det, forstår du hvorfor. Det er en enkel proces, hvor du starter med at krydre eller marinere maden, så vakuumpakker du den og til sidst lægges den i et vandbad, hvori den langtidstilberedes ved lav varme. Fordelen er at form, smag og næringsstoffer bliver bevaret. Sous vide stav, der kan anvendes i gryder og beholdere med en volume på op til 15 liter.

Fremgangsmåde
Staven sættes i en gryde eller beholder fyldt med vand, hvor du derefter lægger dine vakuumpakkede fødevarer ned i vandet. Sous vide staven tændes med dets let betjeneligt display og sættes igang, eller sættes igang med din nye App over Wi - FI. Derefter tilberedes fødevarerne langsomt ved den ønskede temperatur og gerne ved lav varme.

Perfekte resultater
Sous vide staven sikrer, at dine bøffer får det perfekte resultat hver gang. Det er af typen stick / cirkulator som gør, at den bruges sammen med fx en gryde, hvor det er mul igt at tilbereder kød, fisk eller grøntsager over lang tid og under 90º C.

Kød, fisk, grøntsager
Mange ting kan med fordel tilberedes i en sous vide som eksempelvis kød, fisk eller grøntsager. Efter det er forseglet i en pose som er beregnet til sous vide kan du mere eller mindre læne dig tilbage og vente. Tilsæt gerne krydderier, inden du lukker posen for at opnå nogle unikke oplevelser smagsmæssigt. Ved tilberedning med sous vide kan du koncentrere dig om dine gæster og sikre, at maden bliver perfekt til beredt.

Sprød stegeskorpe
Sous viden sikrer, at der holdes en stabil temperatur gennem hele perioden og ved tilberedning af fx kød kan det anbefales, at man vender kødet på en støbejernspande til sidst, efter det er taget ud af vakuum posen. Kødet kan tåle en høj varme og på den måde giver man derved kødet en lækker sprød stegeskorpe.

Minimumshøjde
Du skal benytte en gryde som er minimum 18 cm i højden og fylde den med vand, pakke dine produkter i en vakuumpose og forsegle dem ved brug af en vakuumpakker, s æt sous vide enheden fast på gryden og indstille den til den temperatur og tid som du ønsker via displayet på toppen af enheden. Læg madvarer i det opvarmede vand og så er du i gang.

  • WIFI - funktion til praktisk mobil app - styring
  • Vandtæt med IPX7
  • Vand omløb: 7 - 8 l/min
  • Belyst LCD - display til, Aktuel temperatur, Timer (op til 99 timer)
  • Elektronisk temperaturregulering fra 0°C til 90°C (i trin på 0,5 ° C)
  • Mobil anvendelse, pladsbesparende & praktisk
  • Fleksibel anvendelse til alle gryder med min.15 cm dybde
  • Maden bibeholder bedre sine vitaminer, mineraler og sin naturlige smag
  • Meget brugervenlig og rengøres let efter brug
 
Vejl. butikspris kr. 1.499,00
Bestil gavekort